2014-10-03 08:07:41• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ma veszélyben van a párkapcsolata

Napi horoszkóp október 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma veszélyben van a párkapcsolata! Legyenek őszinték egymással, így rengeteg csalódást megspórolhatnak. Az is lehet, hogy kedve támad túllépni a határokon, sőt most egy kis félrelépésben sem találna kivetnivalót. Ezt az érzést az Uránusz ébreszti önben, ami éppen szemben áll a Nappal. Vigyázzon, ne engedjen a csábításnak, mert most szinte biztos, hogy ennek a kalandnak rossz vége lesz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Most megmutathatja, mi lakozik önben, itt az alkalmas időpont, hogy teljes mivoltában megmutassa magát a világnak, és helytálljon, bármilyen feladatot is oszt önre az élet. Este a Vénusz és Merkúr veszik át a vezető szerepet, és a Holddal együtt olyan fényszöget alkotnak, ami másokat az ön bűvkörébe vonz – az, hogy ma tényleg sor kerül egy ölelésre, valamiféle közeledésre, az nem csak a csillagoktól függ, hanem öntől is. Kezdeményezzen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold ma a Vízöntő jegyében áll, ennek hatására éber és koncentrált lesz. Nyugodtan hagyatkozhat a tapasztalataira, mert az, amit megélt, és amit tud, ma fontos szerepet kaphat. Emlékezőtehetsége kiváló, ma olyan adatokra és eseményekre emlékszik, amit mások már régen elfelejtettek. Vigyázzon, ne várjon túl sokat a többiektől, mert csalódás érheti.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ez tárgyilagosabbá és józanabbá teszi önt: a tények alapján tájékozódik, és nagyon figyel arra is, hogy mit mondanak önnek. A Plútó quadrát fényszög alatt találkozik a Nappal, így megtörténhet, hogy helytelenül ítéli meg valaki, vagy túl sokat vár el öntől, ami csalódáshoz vezet. Ha pénzről van szó, akkor legyen nagyon reális, és figyeljen, nehogy elkalkulálja magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, és ezúttal éber, amit ön egyre több sürgető feladat formájában érzékelhet. Ez talán nem mindig kellemes, de amit el kell végezni, azt nem kerülheti meg. A Nap és a Plútó feszült quadrát szöget képeznek egymással, amit jobb, ha valami aktivitással, és nem önmarcangolással vezeti le. Sétáljon, fusson, jógázzon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma fellélegezhet, a Hold a Vízöntő jegyében áll. Úgy érezheti gészen más ember lett önből, mint amilyen tegnap volt: motivált, eleven, realisztikus. El akarja végezni feladatait, szinte minden problémára talál megoldást. A többiek is önhöz fordulnak segítségért, és bár szívesen teszi magát hasznossá, tanuljon meg nemet mondani! A Plútó feszült fényszög alatt találkozik a Nappal, pénzügyekben ezért óvatlanná válhat – figyeljen oda!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold ma a Vízöntő jegyében tartózkodik, ami az ön számára kedvező is lehetne, ám mégis kedvezőtlen, mert szétszórtabbá válik tőle, és nehezére esik aktivizálnia magát. Ez a nap inkább arra való, hogy önmagára fordítson időt, menjen el sétálni, meditáljon, vagy olvasson! Korlátozza tevékenységét a legszükségesebbekre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma a Hold már a Vízöntő jegyében áll: fontos, hogy körültekintően és lelkiismeretesen intézze az ügyeit. Gondolja át az adott feladatot, mielőtt nekiállna elvégezni azt. Ön nagyon alapos, ami hajlamossá teszi arra, hogy görcsösen belekapaszkodjon kevésbé fontos apróságokba.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, a Nap és a Plútó konstellációja óvatossá és kicsit bizalmatlanná is teszi Önt. Szükségét érezheti annak, hogy bebiztosítsa magát, és nem szívesen engedi ki az irányítást a kezéből. Fontos, hogy eközben ne felejtsen el egyeztetni kollégáival, családtagjaival, partnereivel folyó ügyeikről, mert így el tudja kerülni a hibákat, és jobban halad előre.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold ma a Vízöntő jegyében áll. Úgy érzi, ma minden sikerül, tele van önbizalommal, úgy érzi, a világnak szüksége van önre. Lelekesedését környezete szívesen fogadja, és biztosan talál magának olyan feladatkört, ahol szívesen és hatékonyan tud segíteni. A mai nap alkalmas a karrierje továbbgondolására, építésére.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ma egy nagyon szorgos és hatékony időszak kezdődik – vesse bele magát a feladatok tengerébe! Most meglepően gyorsan a teendői végére érhet. Délelőtt valami felesleges bosszúságot okozhat önnek – ne aggódjon! Ami most óriási problémának tűnik, az valójában jelentéktelen apróság.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold belépett a Vízöntő jegyébe, a Nap pedig quadrát fényszöget képez Plútóval. Ez a konstelláció intenzív érzésekkel ajándékozza meg: egyik oldalról sok előzékenységgel találkozik, másik oldalról kikészítik a magas elvárások. Nemet is mondhatna, ha valamit túl soknak érez!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: